Romeinenstraat 83, 5835 DX, Beugen

Bereikbaar Ma – Vr, van 10.00 – 13.00 uur o.n. 0485-700215

vragen & Antwoorden

Lees eerst de vragen & antwoorden voordat je contact met ons opneemt a.u.b.

Ja, indien je een plaats reserveert voor een scholing is deze na betaling van de afhandelingsfee, definitief.

Je ontvangt na het reserveren van een plaats een factuur van de opleider. Het kan echter een korte tijd duren voordat je deze factuur ontvangt. Mochten er toch vragen zijn, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met de opleider.

Niet alleen ontvang je van de opleider een factuur, je zult ook een uitnodiging ontvangen volgens de procedure die de opleider handhaaft.

Elke opleider hanteert een minimum aantal deelnemers om de scholing door te laten gaan. Wil je zeker weten of een scholing doorgaat, neem dan voordat je een reservering maakt contact op met de opleider.

Elke opleider heeft zijn eigen algemene voorwaarden en gaat anders om met annuleringen. Studiebudget is slechts een platform waarop opleiders hun aanbod kunnen weergeven. Derhalve is Studiebudget hierin geen partij. Wij raden aan om de website van de opleider te bezoeken en de algemene voorwaarden te downloaden.

Nee, de afhandelingskosten die je betaald tijdens het maken van een reservering dienen om de kosten te dekken die Studiebudget moet maken. Na je reservering zullen we de communicatie met de opleider opzetten en monitoren.

De prijzen zoals vermeld op deze website zijn indien van toepassing inclusief het huidige b.t.w. tarief. Voor sommige opleiders geldt dat ze vrijgesteld zijn van b.t.w. Dit is echter duidelijk aangegeven. Indien je deze scholing bedrijfsmatig boekt, kun je in dit geval geen b.t.w. terugvragen.

In veel gevallen zijn de kosten voor scholing aftrekbaar indien je deze bedrijfsmatig volgt en dienen om de opgedane kennis en vaardigheden op peil te houden. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de belastingdienst

Jazeker kan dat, graag zelfs! Heb je een vraag dan helpen onze vriendelijke klantenservice medewerkers je met alle plezier op weg. Helaas kunnen ze je geen informatie verstrekken over de inhoud van de aangeboden scholingen. Hiervoor kun je contact opnemen met de opleider.

Contact opnemen kan telefonisch, per e-mail of door middel van het onderstaande contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Belangrijke informatie en contact

Studiebudget.nl (een initiatief van ProVital B.V.)
Romeinenstraat 83
5835 DX Beugen
t. 0485-700215 (ma-vr, van 10.00 – 13.00 uur)
e. info(at)studiebudget.nl

Bedrijfsgegevens:

Aansluiting kamer van koophandel: 70390908
BTW-nummer: NL8583.05.069.B01

Administratieve gegevens:

Bankrelatie: ABN-AMRO
IBAN: NL95ABNA0810194066

Extra informatie:

Algemene voorwaarden (downloadbaar)
Privacyverklaring (EU)
Cookiebeleid (EU)
Disclaimer

Wegens vakantie zijn wij in de periode van 17 juli t/m 11 augustus telefonisch minder goed bereikbaar. Je kunt ons een e-mail toezenden of ons antwoordapparaat inspreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

 

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Kies het vakgebied waarvoor je een nieuwsbrief wilt ontvangen (meerdere keuzes mogelijk).
Ik begrijp dat ik mijn abonnementsvoorkeuren op elk moment kan wijzigen of uitschrijven via de link in de e-mails.