Unieke samenwerking Studiebudget & Shake Academy

Samenwerking Studiebudget & Shake Academy

Studiebudget, een initiatief van ProVital B.V., is in het leven geroepen als alternatief voor het in 2023 beëindigde STAP-budget. Voor een succesvolle lancering heeft Studiebudget de handen ineengeslagen met een vooraanstaande Nederlandse online marketeer, Mark Bongers van Shake Media – een bedrijf dat zijn kwaliteit overtuigend heeft bewezen.

Visie en Missie van Studiebudget

De grondleggers van Studiebudget brengen een schat aan ervaring uit de onderwijs- en scholingssector. Ze hebben zelf deelgenomen aan het STAP-budget en kennen daarom precies wat consumenten zoeken: een breed platform om kennis en vaardigheden te vergroten via workshops, cursussen en trainingen tegen betaalbare tarieven.

Geïnspireerd door deze behoefte, heeft Studiebudget een innovatief portaal ontworpen met een tweeledige doelstelling:

1. Opleiders een podium bieden om hun scholingsaanbod te presenteren en zo nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Door zich aan te sluiten bij Studiebudget vergroten ze hun online zichtbaarheid en blijven ze de concurrentie een stap voor.

2. Consumenten een alternatief bieden voor het STAP-budget, waarbij scholingen tot € 1000,- per jaar werden vergoed. Hoewel van consumenten een eigen bijdrage wordt verwacht, kan Studiebudget in veel gevallen voordeliger zijn, vooral wanneer men meerdere scholingen per jaar volgt.

Het portaal van Studiebudget is ontworpen om vraag en aanbod moeiteloos samen te brengen, op een intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier.

De Digitale Aanwezigheid van Studiebudget

Sinds 1 juli 2023 is Studiebudget online. Het succes hangt af van een divers scholingsaanbod en de bereidheid van consumenten om zich in te schrijven. Daarom hebben we gekozen voor een partnership met Mark Bongers van Shake Media.

Met strategische marketingkeuzes en een uitgebalanceerde marketingmix verwachten we een forse groei in aanbod in 2023, die in 2024 verder doorzet. Door de expertise van onderwijsspecialisten te combineren met online marketingkennis, zien we volop kansen in een stabiele en tegelijk dynamische markt.

Tot Slot

Hoewel het huidige aanbod op Studiebudget beperkt is, zal dit snel veranderen. Opleiders kunnen gemakkelijk registreren en hun scholingen presenteren, waarbij Studiebudget trouw blijft aan het no-cure no-pay principe. Voor meer informatie en mogelijkheden, bezoek de opleiderspagina op Studiebudget.nl en plan een gratis oriënterend gesprek in onze agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *